Wszystkie bezpieczniki zakładałem na zgaszonym silniku, i właściwie już dotykając styków się paliły. Sprawdzę jeszcze w wolnej chwili to ładowanie i przejrzę jeszcze raz całe podłączenie. Dzięki za podpowiedzi !
Cytat: Marcel w Maja 02, 2016, 15:52:44 pm Wszystkie bezpieczniki zakładałem na zgaszonym silniku, i właściwie już dotykając styków się paliły. Sprawdzę jeszcze w wolnej chwili to ładowanie i przejrzę jeszcze raz całe podłączenie. Dzięki za podpowiedzi !A czy manetki nie powinny się włączać dopiero po odpaleniu silnika? Sprawdź połączenia
A czy manetki nie powinny się włączać dopiero po odpaleniu silnika? Sprawdź połączenia
Cytat: ksiegowy w Maja 02, 2016, 15:57:33 pm A czy manetki nie powinny się włączać dopiero po odpaleniu silnika? Sprawdź połączeniaProblem w tym, że bezpieczniki się palą bez włączania manetek. A tak to tak jak Derkoś pisał, po zgaszeniu silnika po chwili się same wyłączają.
Podepnę się do tematu. Ostatnio też zakupiłem takie manetki do swojej Suzuki i założyłem wszystko tak jak jest w instrukcji i żadnego bezpiecznika nie wymieniałem i śmiga. Tylko plus zamiast do akumulatora podpięty został pod bezpiecznik żeby wraz z zgaszeniem motocykla manetki z automatu się wyłączały.
Jak tam Marcel jakieś działania przeprowadziłeś ?? sam jestem ciekaw co może być przyczyną, gdzie je kupowałeś ?