Maja 02, 2026, 21:25:14 pm

Autor Wątek: Robertozon - czyszczenie, naprawa, renowacja odzieży motocyklowej - Opinia, TEST  (Przeczytany 44723 razy)

Offline przemek0113

• TDM 900
  • 220 km/h
Odp: Robertozon - czyszczenie, naprawa, renowacja odzieży motocyklowej - Opinia, TEST
« Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 15, 2021, 20:29:59 pm »
wyznawcy Roberta zaczęli go bronić.
Jak Duch dostanie kurtkę "poprawioną" i nie będzie zadowolony to od nas może dostać więcej negatywów niż ma tych wyznawców  :laie:
Życie bez motocykla jest jak życie bez zęba, można żyć ale nie będziesz się uśmiechać... :D

Offline Duch

• KMZ K-650, Honda XL600V Transalp, Suzuki DL AL7 650XT V-Strom [R.I.P.], BMW F900GS Adv
  • Administrator
  • 300 km/h
Odp: Robertozon - czyszczenie, naprawa, renowacja odzieży motocyklowej - Opinia, TEST
« Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 15, 2021, 20:56:39 pm »
pracownica Roberta poszła z komentarzami za daleko, wyznawcy Roberta zaczęli go bronić

A tam już konkretnie na noże poszło?
Yet you can't get a promotion, you won't retire, and despite your best efforts, you refuse to die.

Offline Adi

• 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #92 dnia: Kwietnia 15, 2021, 21:40:11 pm »
Naruszyla moją prywatność, a wielbiciele Roberta stwierdzili że przesadziłem i każdemu taka wtopa może się zdarzyć bo to firma.
Po wpisie na FB dostałem telefon od Roberta z zjeb@mi że co ja wypisuje, że on założył tą firmę i takie wpisy mogą mu popsuć renomę itp...
A ja się do spytałem dlaczego nie dostałem wiadomości że jest problem i kurtka będzie zrobiona ale o pare dni później to nie potrafił odpowiedzieć dlaczego tak się stało.

Offline Adi

• 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #93 dnia: Kwietnia 15, 2021, 21:43:04 pm »
Aaa dodatkowo mi powiedział że jak zobaczył mój wpis to ręce u się ugięły i stracił ochotę na reklamację w trybie pilnym bo chciał mi zrobić po 2 tygodniach jak normalna reklamacja

Offline Derkoś

• BMW GS 900 Adv
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #94 dnia: Kwietnia 15, 2021, 22:19:04 pm »
Tylko po co dyskutowałeś Adi , gościa odrzucasz i tyle w temacie . Opinie nie są stworzone tylko dla pozytywnych, nie ma co się uginać . Łaski Ci nie robi podczas reklamacji , czasy gdzie Polakom można było każdy szajs wcisnąć się skończyły

Offline KoZi

• 300 km/h
  • Classic Power !
« Odpowiedź #95 dnia: Kwietnia 16, 2021, 07:33:56 am »
W sumie Adi ciekawa sprawa... brzmi jak byś powiedział, że jego żona chodzi w brudnej skórzanej kurtce po jego zabiegach... ALE nawet.
Gdy koleś wykonał usługę niezgodnie z ustaleniami i masz na to dowód w postaci dokumentacji fotograficznej przed i po, koleś bierze na reklamację ale dalej są problemy - negatyw aż się prosi i może dzwonić pytać co jak i dlaczego, Ty przedstawiasz suche fakty nie żadne widzimi się i elo  :)B
(>’o’)>  classic, vintage, custom, oldschool, youngtimer

Offline przemek0113

• TDM 900
  • 220 km/h
« Odpowiedź #96 dnia: Kwietnia 16, 2021, 07:40:23 am »
Kozi jestem podobnego zdania. Zauważyłem nawet, że suchy negatyw w google pozwala na dyskusje właścicieli na jego temat. Wrzucając opinię z kilkoma zdjęciami zamyka usta wszystkim, twarde fakty w postaci zdjęć robią robotę.  :hmm:
Życie bez motocykla jest jak życie bez zęba, można żyć ale nie będziesz się uśmiechać... :D

Offline Adi

• 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #97 dnia: Kwietnia 16, 2021, 08:55:46 am »
Jednak mogłem wrzucić tu zrzuty postu i komentarzy Pani Agnieszki B. jak się później okazało pracownicy Roberta. Nie widziała jak odpowiadać na moje komentarze to zaczęła mieszać w to moją żonę !!!
Chciałem tu na forum pokazać komentarze ale nie wiedziałem czy dobrze zrobię.
W czasie rozmowy z Robertem go grzecznie powiedziałem o co chodzi i wysłuchałem jego żali.
Tyle z mojej strony.

Offline Trybus

• 180 km/h
« Odpowiedź #98 dnia: Kwietnia 16, 2021, 09:55:44 am »
Ale to pokazuje, że jednak ta firma to żenada....
Myślę, że już nikt z tego forum nie wyśle juz nic do nich...

Offline Duch

• KMZ K-650, Honda XL600V Transalp, Suzuki DL AL7 650XT V-Strom [R.I.P.], BMW F900GS Adv
  • Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #99 dnia: Kwietnia 19, 2021, 22:01:42 pm »
Yet you can't get a promotion, you won't retire, and despite your best efforts, you refuse to die.

Offline Derkoś

• BMW GS 900 Adv
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #100 dnia: Kwietnia 19, 2021, 22:24:26 pm »
Już zapowiedział „...do następnego...”  :laie: heheheh

Offline Duch

• Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #101 dnia: Kwietnia 19, 2021, 23:07:54 pm »
Bardziej mnie martwi "maksymalnie co dało się zrobić"

Offline przemek0113

• TDM 900
  • 220 km/h
« Odpowiedź #102 dnia: Kwietnia 20, 2021, 07:04:00 am »
Bardziej mnie martwi "maksymalnie co dało się zrobić"
Czyli nie za wiele  :laie: Tak troszeczkę, żebyś dodatkowych roszczeń nie miał  :laie: Robili ile mogli  :bag:

Offline KoZi

• 300 km/h
  • Classic Power !
« Odpowiedź #103 dnia: Kwietnia 20, 2021, 07:48:15 am »
Już zapowiedział „...do następnego...”  :laie: heheheh

:popcorn:
(>’o’)>  classic, vintage, custom, oldschool, youngtimer

Offline KSD

• BMW F850GS
  • Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #104 dnia: Kwietnia 20, 2021, 15:03:10 pm »
Warto zwrócić uwagę na drobny szczegół, a mianowicie użycia emotki z mruknięciem okiem, czyli "Winking face: ;)"

Według oficjalnej definicji:
"Face with a slight smile shown winking, usually its left eye. May signal a joke, flirtation, hidden meaning. Tone varies, including playful, affectionate, suggestive, or ironic". Oby więc "zrobilim co moglim" nie okazało się żartem lub ironią ;;)

Tak czy siak, miło, że się odezwali i czekam z niecierpliwością na rezultaty  :popcorn:
Czysty motocykl jeździ szybciej!