No to test zakończony! W zalakowanej kopercie mam już wyniki

No ale nim otworzymy kopertę, to krótka informacja o tym jak było....
Test rozpoczął się na stacji Orlen na Szosie Chełmińskiej, gdzie do pełna wlałem Orlonowskie 95 eurosuper:

Aby być możliwie jak najbardziej obiektywnym, tankowania (przed i po) zrobiłem w ten sposób, iż motocykl ustawiony był na bocznej nóżce, a paliwa wlałem tyle aby jego ilość dosłownie delikatnie przelała się przez boczną krawędź otworu wlewowego. Myślę, że granica błędu była naprawdę minimalna.

No to jedziemy! Prędkości czasem bywały takie, że w trakcie jazdy był też czas na pstrykanie fotek

Najpierw dojechałem do całkiem eleganckiego grzyba w grzybnie

Następnie poszwędałem się po leśnych dróżkach ubranych w barwy jesieni, wokoło Unisławia.

Dojechałem nawet na taras widokowy w Starogrodzie o którym ostatnio pisał Szosowiec:

Na Zboczach Płutowskich, poczułem się niemal jak w Zakopanym

Była też chwila przerwy na "obiad"

Tankować nie musiałem

Dojechałem nawet pod Chełmno, gdzie znalazłem miejscówkę z elegancką panoramą na miasto:

Zaliczyłem nawet małą explorację w ramach "Explorers Team":

Reasumując...
Atrakcji było naprawdę sporo, przejechanych kilometrów również, a wydatków na paliwo... niewiele!
Oficjalne ogłoszenie wyników testu i przyznanie nagrody w zabawie dziś o godzinie 21:00 
Jeśli więc ktoś jeszcze chce strzelić wynik, to jest szansa. Od razu jednak powiem, że jeden z podanych jest tak bardzo bliski, że w tej chwili trzeba już podać liczbę z dokładnością do drugiego miejsca po przecinku aby ewentualnie tego kogoś przebić